Pyragėliai su mėsos ir sūrio įdaru

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Pyragėliai su mėsos ir sūrio įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
2 stiklinės miltų 
50 - 60 g margarino 
1 kiaušinis
2 šaukštai vandens
žiupsnelis druskos

Įdarui:
200 - 300 g maltos mėsos (jautienos, kiaulienos) 
1 svogūnas 
2 šaukštai aliejaus 
1 šaukštas džiūvėsėlių 
50 g sūrio 
1 kiaušinis 
pipirai 
drauska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną sutarkuoti stambesne trintuve. Įmušti kiaušinį, įberti druską, įpilti vandens, suberti miltus ir užminkyti tešlą. Tešką suvynioti į foliją ir palikti šaldytuve apie 1 val.
 Įdarui svogūną susmulkinti ir apkepti aliejuje. Apkeptus svogūnus sudėti į maltą mėsą, paskaninti druska, pipirais, suberti džiūvėsėlius, įmušti kiaušinį ir sumaišyti. Sūrį supjaustyti kvadratėliais. Atšaldytą tešlą plonai iškočioti ir padaryti apskritimų (jų turi būti lyginis skaičius). Ant vieno apskritimo uždėti maždaug šaukštą įdaro ir sūrio, o ant viršaus uždedame kitą apskritimą ir apspaudžiame kraštus, kad kraštai gerai sukibtų, patepti vandeniu ar išplaktu kiaušiniu. Pyragėlius sudėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos ir kepti 220 C apie 15min., kol pagels.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital