Pyragėliai keptuvėje su džiovintais grybais

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Pyragėliai keptuvėje su džiovintais grybais
Autorius apie receptą: Vienas iš pagrindinių Kūčių patiekalų yra pyragėliai su grybais. O tešla labai minkšta ir skani. Labai rekomenduoju pagaminti šiuos pyragėlius. Tešloje nėra pieno, Vienas iš pagrindinių Kūčių patiekalų yra pyragėliai su grybais. O tešla labai minkšta ir skani. Labai rekomenduoju pagaminti šiuos pyragėlius. Tešloje nėra pieno, kiaušinių, kaip ir priklauso Kūčių vakaro patiekalams. (...daugiau) Gražina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
400 gramų kvietinių miltų
320 mililitrų vandens (šilto)
7 gramai sausų mielių
4 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
400 gramų džiovintų grybų
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vandenį pakaitinti iki šiltumo, kad užlašinus ant rankos jaustųsi šilumą, bet nedegintų. Suberti druską, cukrų, supilti aliejų, išmaišyti.
2.
Miltus su mielėmis persijoti ir suberti į vandenį, gerai išminkyti. Papildomai gali prireikti apie 20 g miltų. Tešla šiek tiek turi lipti prie rankų.
3.
Tešlą aptepkite aliejumi, sudėkite į maišelį. Dėkite valandai į šaldytuvą. Tešla šaldytuve gali gulėti ir ilgiau, tikrai nieko neatsitiks.
4.
Įdarui grybus išvirkite.
5.
Sumalkite virtus grybus kartu su svogūnu ir pagardinkite druska ir pipirais.
6.
Rankomis gnybkite tešlos ir formuokite pyragėlius.
7.
Kepkite keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.
AUTORIUS: Gražina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Daiva Nau
2023-11-17 20:28
Noreciau paklausti ar mieline tešla iškarto deti i šalytuva ar palaukti kol ji pakils? ATSAKYTI
Vilma
2023-11-20 13:09
Iš karto padarius dėti į šaldytuvą. :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital