Pyragėliai su bulvėmis ir raugintais kopūstais #SlavaUkraini

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Pyragėliai su bulvėmis ir raugintais kopūstais #SlavaUkraini
Pyragėliai su bulvėmis ir raugintais kopūstais #SlavaUkraini
Pyragėliai su bulvėmis ir raugintais kopūstais #SlavaUkraini
Pyragėliai su bulvėmis ir raugintais kopūstais #SlavaUkraini
Autorius apie receptą: Šie pyragėliai gali būti tiek verdami, tiek kepami. Jie gardūs, sotūs ir labai paprasti. Šie pyragėliai gali būti tiek verdami, tiek kepami. Jie gardūs, sotūs ir labai paprasti. Dovilė ir Mantas, Bajaliai.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
3 stiklinės miltų
5 šaukštai saulėgrąžų aliejaus (naudojome nerafinuot1)
1 stiklinė vandens (verdančio)
2 žiupsneliai druskos
Įdarui:
250 gramų raugintų kopūstų
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis cukraus
400 gramų bulvių košės
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Raugintus kopūstus pakepinkite ant sviesto (jeigu mėgstate svogūnus, būtinai ir jo pridėkite į įdarą, užtektų ~150 g). Patroškinkite apie 15 min.
2.
Patroškintus kopūstus sudėkite į bulvių košę, pagardinkite cukrumi, druska, pipirais. Išminkykite įdarą, kad gerai susimaišytų.
3.
Miltus su druska supilkite į dubenį, užpilkite aliejumi ir verdančiu vandeniu. Greitu judesiu išmaišykite ir išverskite ant stalo. Paliekite šiek tiek atvėsti.
4.
Tada rankoms jau ištveriant karštį užminkykite tešlą iki ji bus vientisa, tąsi, prie rankų visiškai nelimpanti.



Paruoštus virtinukus galima:
5.
Tešlą iškočiokite ir išspauskite apvalius apskritimus. Ant jų dėkite įdaro ir formuokite virtinukus (mes tam naudojame specialų įrankį, kuris puikiai užspaudžia kraštelius).
6.
Paruoštus virtunukus galima:
a) dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti iki 2 minučių nuo tada, kai jie iškyla į paviršių.
b) kepti keptuvėje ant sviesto virš nedidelės kaitros.
c) apskrudinti ant aliejaus virš didesnės kaitros, tada užpilti verdančiu vandeniu ir dar keptuvėje patroškinti kelias minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital