Pyragėliai su baravykais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pyragėliai su baravykais
Pyragėliai su baravykais
Pyragėliai su baravykais
Autorius apie receptą: Man tai puikus, skanus, šiltas užkandis. Nemanau, kad šie pyragėliai tiktų Kūčių vakarienei, nes naudojama sluoksniuota tešla, kuri pagaminama sviesto pagrindu, bet tai Man tai puikus, skanus, šiltas užkandis. Nemanau, kad šie pyragėliai tiktų Kūčių vakarienei, nes naudojama sluoksniuota tešla, kuri pagaminama sviesto pagrindu, bet tai tikrai vertas dėmesio užkandis, kad ir savaitgalio vakarui prie tv ekranų. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 12 pyragėlių. Idėja iš „Beatos virtuvė“ kulinarinės laidos. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
Įdarui:
4 vienetai baravykų (naudojau šaldytus)
1 vienetas svogūnų
1 sauja džiovintų baravykų
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Pabarstymui:
1 šaukštas kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą atitirpiname. Lakštą perpjauname per pusę, taip išeis 2 kvadratėliai. Iš 6 lakštų padarysite 12 pyragėlių.
2.
Įdarui džiovintus grybus užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame brinkti.
3.
Svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais, baravykus mažais kvadratėliais, o džiovintus grybus pasmulkiname.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame svogūnus ir pakepiname, kol šie suminkštės. Sudedame grybus, pakepiname keletą minučių. Pagardiname druska, pipirais.
5.
Aptepimui lengvai išplakame kiaušinį.
6.
Ant tešlos lakšto dedame įdaro. Užlenkiame kraštelį suformuojant trikampėlį. Šakute gražiai užspaudžiame kraštelius. Patepame kiaušinio plakiniu. Pabarstome kmynais. Pyragėlius dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
7.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital