Pyragėliai su abrikosais

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Pyragėliai su abrikosais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos,
1 kiaušinis,
20 vnt konservuotų abrikosų puselių,
80 ml abrikosų džemo.
Kremui:
maltų migdolų,
kiaušinis,
50 g cukraus pudros,
50 g minkšto arba išlydyto sviesto,
10 ml romo,
1 lašelis vanilės esencijos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kremui cukraus pudrą, sviestą, kiaušinius, romą, vanilės esenciją ir migdolus sumaišykite ir išplakite. Tešlą iškočiokite į 4 mm storio lakštą ir supjaustykite po truputėlį kremo. Du, vienas prieš kitą esančius kampus užlenkite iki centro ir sulipinkite. Į gautą pintinėlę įdėkite dvi abrikoso puseles. Patepkite plaktu kiaušiniu ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų tešla. Tuomet vėl patepkite plaktu kiaušiniu ir įdėkite į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite 25-30 minučių. Baigdami kepti, temperatūrą sumažinkite iki 180*C Iškeptus pyragėlius patepkite karštu marmeladu, atvėsinkite ir smaližiaukite :)
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital