Pyragėliai-blyneliai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Pyragėliai-blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Skanus ir lengvas tešlos receptas, kuris tiks su bet kokiu jūsų mėgstamu įdaru.


2 kiaušiniai
500 ml. rūgpienio
200 gr. varškės
1 a.š. sodos
300 gr. miltų
druskos, cukraus pagal skonį (priklauso ir koks įdaras- saldus, nesaldus)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę išplakti su kiaušiniais, įpilti puse rūgpienio, įberti miltus, druską, cukrų. Kitą pusę rūgpienio gerai sumaišyti su soda ir pilti į varškės masę. Viską gerai išplakti. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame tešlos porciją, sumažiname ugnį ir uždengiame dangčiu. Kai tik pamatome, kad blyno apačia pradeda skrusti, dedame įdarą (kepta mėsa su svogūnais, kepti grybai su svogūnais,varškė, vaisiai, uogienė)  arčiau centro ir atsargiai mentele sulenkiame per pusę. Uždengiame dangčiu, pakepame porą min., tada apverčiame ir vėl uždengiame dangčiu, kepame dar porą min. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
RUTA
2013-02-28 19:28
NESĄMONĖ,VIDURY BLYNAS NEKEPTAS LIEKA. ATSAKYTI
sangirdas
2010-11-24 10:28
kam zinomas kam ne :D ATSAKYTI
Vincentas
2010-05-13 08:40
Tai yra paprastas lietuviškas paplotis, žinomas nuo seniausių laikų ATSAKYTI
Eta
2009-10-25 21:11
Nu tiesiog nuostabiai puikus receptas! Pati isbandziau ir idarui panaudojau pakepintus pievagrybius su svogunais :) Labai aciu uz puiku recepta! :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital