Pyragas „Zebriukas“

AUTORIUS:
Receptų kolekcionierė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pyragas „Zebriukas“
Pyragas „Zebriukas“
Pyragas „Zebriukas“
Pyragas „Zebriukas“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
5 vienetai kiaušinių
480 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
380 gramų cukraus
200 gramų grietinės, 30% riebumo
180 gramų sviesto
2 šaukštai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į kiaušinius suberti pusę cukraus kiekio ir viską gerai išplakti iki purios baltos masės.
2.
Sviestą ištirpinti, atvėsinti, sumaišyti su likusiu cukrumi ir sudėti į kiaušinių plakinį.
3.
Sodą suberti su grietine ir taip pat įmaišyti į tešlą.
4.
Kepimo miltelius sumaišyti su miltais ir po truputį įsijoti į masę.
5.
Gautą tešlą padalinti į dvi dalis. Į vieną dalį suberti kakavą ir gerai išmaišyti.
6.
Į 26-28 cm skersmens dydžio kepimo formos vidurį dėti 1-2 valgomus šaukštus šviesios tešlos, ant viršaus kelis šaukštus tamsios ir taip sluosniuoti, kol baigsis tešla.
7.
Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie valandą. Ar iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital