Pyragas vyniotinis su uogiene

AUTORIUS:
Grytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Pyragas vyniotinis su uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 šaukštas sodos
1 šaukštas krakmolo
20 g citrinų rūgšties
1 šaukštas margarino VILNIUS kepiniams
1 stiklinė miltų
2 kiaušiniai
1 žiupsnelis druskos
1 skardinė sutirštinto pieno
Uogienė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite sodą, krakmolą ir citrinos rūgštelę. Supilkite ištirpintą margariną ir išmaišykite. Įmuškite kiaušinius, suberkite druską, supilkite kondensuotą pieną, išmaišykite. Pamažu berdami miltus maišykite tešlą. Ji gausis skystoka. Supilkite į kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi. Kepkite 20 minučių 150 C laipsnių temperatūroje. Kai pyrago pagrindas bus parudavęs, išimkite iš orkaitės ir dar ant karšto dėkite uogienės ir suvyniokite. Tada palikite atvėsti ir supjaustykite ritinėliais.
AUTORIUS: Grytė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital