Pyragas vulkanas

AUTORIUS:
Judita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Pyragas vulkanas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
1 pakelis (7 g) sausų mielių
1 šaukštelis druskos
2 šaukštai margarino VILNIUS kepiniams
1 šaukštas medaus
200 ml vandens
2,5 stiklinės miltų
Įdarui:
60 - 70 g margarino VILNIUS kepiniams
česnakas
šviežios prieskoninės žolelės
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mielės ištirpinamos šiltame vandenyje, pridedama medaus ir paliekama šiltoje vietoje 10 minučių. Miltai persijojami, sumaišomi su mielėmis, pridedama druskos ir margarino, minkoma tešla. Gerai išminkyta tešla aptepama aliejumi, dedama į foliją ir paliekama 30 minučių pakilti. Tešla padalinama į gabaliukus, jie dedami į riebalais išteptą kepimo formą, vienas šalia kito. Paliekama dar 30 minučių kilti. Česnakas susmulkinamas ir sumaišomas su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, įberiama druskos ir užpilama tirpintu, atvėsintu margarinu. Šis mišinys paliekamas šaldytuve. Kai tešla pakilusi, kiekviename gabaliuke tešlos daroma duobutė, į kurią dedama įdaro. Kepama 225 C laipsnių temperatūroje 15 – 20 minučių.
AUTORIUS: Judita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital