Pyragas su žemės riešutų įdaru

AUTORIUS:
Elytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 223)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 223)
Pyragas su žemės riešutų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
600 g kvietinių miltų
24 g šviežių mielių
1 stiklinė drungno pieno
100 g margarino VILNIUS kepiniams
60 g cukraus pudros
0,25 šaukštelio druskos
2 kiaušiniai
Įdarui:
1 skardinė saldinto sutirštinto pieno
200 g žemės riešutų
2 kiaušinių tryniai
2 šaukštai krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišome visus tešlai skirtus produktus ir minkome tešlą. Uždengtą tešlą paliekame kilti 1 – 1,5 valandos. Sutirštintą pieną sumaišome su kiaušinių tryniais, krakmolu ir pakaitiname nuolat maišydami. Kai gausime vientisą masę sumaišome su riešutais. Tada masę atvėsiname. Pakilusia tešlą iškočiojame plačiai, į vidurį dedame įdarą, o tada iš kraštų lenkiame į vidų ir sulipiname. Dar paliekame pakilti 30 minučių. Kepame 45 minutes 175 C laipsnių orkaitėje. Iškepusį papuoškite tirpintu šokoladu. Skanaus.
AUTORIUS: Elytė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital