Pyragas su vištienos faršu

AUTORIUS:
silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pyragas su vištienos faršu
Pyragas su vištienos faršu
Pyragas su vištienos faršu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 litras kefyro
2 šaukšteliai sodos
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek miltų (pagal poreikį)
0.5 kilogramo vištienos faršo
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pasiruošti faršą - sudėti į jį mėgstamus prieskonius, druskos. Išplakti kiaušinius. Į dubenį supilti kefyrą, į išplaktus kiaušinius sudėti sodą ir įberti tiek miltų, kad gautųsi į grietinę panaši tešla.
2.
Skardą patepti sviestu ar kitais riebalais. Į ją įpilti šiek tiek tešlos, ant jos sudėlioti faršo gabaliukus, vėl užpilti tešlos ir vėl faršo gabaliukus. Skardą apdengti folija ir kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. Tinka ir karštas, ir šaltas. Skanaus.
AUTORIUS: silvija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Eglė
2020-08-27 12:41
Laba diena, o prie šito pyrago koks tiktų padažas? :) ATSAKYTI
Austė
2020-08-28 10:35
Galėtų tikti grietinė, grietinės - sviesto padažas, gal net spirgučių ar česnakinis :) Daug padažų receptų galima rasti šioje nuorodoje :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital