Pyragas su varškės ir uogų įdaru

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Pyragas su varškės ir uogų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
1 stiklinė miltų
1 šaukštas medaus
2 šaukštai rudojo cukraus
1 prinokęs bananas
0,25 stiklinės margarino VILNIUS kepiniams
Įdarui:
400 g varškės
200 g grietinėlės (30 %)
150 g juodųjų serbentų
2 šaukštai rudojo cukraus
2 šaukštai vyšnių želė
2 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bananą sutriname ir sumaišome su medumi. Miltus sumaišome su cukrumi ir bananų mase. Gerai išminkome ir galiausiai supilame tirpintą margariną ir vėl išminkome. Tešlą dedame į kepimo formą taip, kad kraštai būtų aukščiau, storis turėtų būti apie 1 cm. Kepame 180 C laipsnių orkaitėje 15 – 20 minučių. Varškę gerai išmaišome su grietinėle. Vandenį sumaišome su žele, cukrumi ir uogomis, šiek tiek pakaitiname ir nuimame nuo ugnies. Pusė masės supilame į varškės masę ir išmaišome. Pilame ant iškepusio pagrindo, o ant viršaus pilame likusią želė masę. Paliekame šaldytuve sustengti.
AUTORIUS: Nijolė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital