Pyragas su uogomis prie karštos arbatos

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
240 gramų miltų
200 gramų cukraus (arba pagal skonį)
100 gramų sviesto (minkšto, kambario temperatūrps)
300 gramų šaldytų aviečių (arba kitos uogos)
3 vienetai kiaušinių (M arba L dydžio)
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 170 °C.
2.
Minkštą kambario temperatūros sviestą išsukite su su cukrumi iki purumo. Po vieną įmuškite kiaušinius gerai išsukdami po kiekvieno.
3.
Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Paruoštą miltų mišinį per kelis kartus įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę, vis gerai išmaišydami.
4.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minučių. Ar pyragas iškepė patikrinkite mediniu pagaliuku - įkišus į pyrago vidurį turėtumėte jį ištraukti neapsivėlusį tešla.
5.
Ištraukite pyragą iš orkaitės ir leiskite truputį atvėsti. Patiekdami galite pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Gražina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ruta
2018-10-12 00:25
Labai skanus pyragas ATSAKYTI
Deimante
2016-03-03 20:41
Labai skanus ir nuostabus pyragas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital