Pyragas su uogiene ir baltymų kepure

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Pyragas su uogiene ir baltymų kepure
Pyragas su uogiene ir baltymų kepure
Pyragas su uogiene ir baltymų kepure
Autorius apie receptą: Šis pyrago receptas mūsų šeimoje pats skaniausias, vaikai dažnai prašo jį iškepti. Jiems labai patinka, kad yra kakavinis ir baltyminis sluoksniai, juodųjų serbentų Šis pyrago receptas mūsų šeimoje pats skaniausias, vaikai dažnai prašo jį iškepti. Jiems labai patinka, kad yra kakavinis ir baltyminis sluoksniai, juodųjų serbentų uogienė prideda rūgštumo šiame saldžiame kepinyje. Manau, kiekvienas turi savo receptą, bet man šis pats pačiausias. Išbandykite ir tikrai nenusivilsite. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 stiklinės kvietinių miltų
5 vienetai kiaušinių
250 gramų sviesto (arba margarino, minkšto, + 2 šaukštų skardai patepti)
1 stiklinė cukraus pudros
0.5 stiklinės juodųjų serbentų uogienės
5 šaukštai grietinės
2 šaukštai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Trynius atskirti nuo baltymų.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
3.
Trynius išsukti su puse stiklinės cukraus pudros ir sviestu iki vienalytės masės. Sudėti grietinę, suberti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, druską, gerai išmaišyti ir užminkyti tešlą. Tešlą padalinti į tris dalis. Vieną dalį dėti į šaldytuvą.
4.
Antrą dalį iškočioti, įtiesti į sviestu išteptą kepimo skardą ir aptepti juodųjų serbentų uogiene.
5.
Į trečią tešlos dalį suberti kakavą ir, gerai išminkius, gnaibyti gabaliukais. Juos lygiu sluoksniu išdėlioti ant uogienės.
6.
Baltymus išplakti su likusia cukraus pudra iki standžių putų. Aptepti kakavinių gabaliukų sluoksnį.
7.
Ant viršaus sutrupinti iš šaldytuvo išimtą tešlą.
8.
Kepti iki 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital