Pyragas su slyvomis

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Pyragas su slyvomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 vnt. džiovintų slyvų (galima naudoti ir šviežias)
1 saujelė graikinių riešutų (papuošimui)
Biskvitui:
250 g kondensuoto saldinto pieno
2 kiaušiniai
100 g miltų
1 šaukštelis citrinos sulčių
0,5 šaukštelio sodos
Pertepimui:
250 ml pieno
300 ml grietinėlės (35 proc.)
20 g želatinos
60 g cukraus pudros
Skardos patepimui:
20 g margarino VILNIUS kepiniams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bikvitas: Užmaišome tešlą iš biskvitui skirtų produktų (viską sumaišome). Ištepame margarinu VILNIUS kepiniams kepimo formą. Į ją supilame tešlą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Kol biskvitas iškeps, pasigaminame pertepimui skirtą kremą. Pertepimas: ištirpiname želatiną piene. Pieną su želatina išplakame su grietinėle ir cukraus pudra. Formuojame pyragą: iškepusį biskvitą perpjauname per pusę. Vieną dalį biskvito dedame ant torto formos dugno, sudedame slyvas ir ant viršaus supilame sluoksnį paruošto kremo. Biskvitą reikia apipjauti, nes jo forma turi būti mažesnė nei torto formos dugnas. Nuo kraštų turi likti po 1-2 cm. Ant viršaus uždedame antrąją biskvito dalį. Pyrago šonus užpildome kremu, viršų plonai patepame likusiu kremu ir užbarstome likusiais biskvito trupiniais. Papuošimui naudojau graikinius riešutus. Dedame į šaldytuvą 3-5 valandoms. Skanaus :)
AUTORIUS: Virginija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital