Pyragas su rabarbarais ir morengu

AUTORIUS:
Jolanta.M
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pyragas su rabarbarais ir morengu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
170 g sviesto, minkšto
125 gcukraus
2 trynių
375 g miltų
3 a.š. vanilinio cukraus

Morengui:
2 baltymų
150gr cukraus
Trupučio citrinos rūgšties
3-4 rabarbarų stiebų
3-4 šaukštų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi iki purumo, sudėti trynius, išsukti, suberti vanilinį cukrų ir miltus. Užminkyti minkštą tešlą.Tešlą plonai iškloti kepimo formoje[aš naudojau silikoninę28cm skersmens] .
Rabarbarus nulupti ir supjaustyti kubeliais,apipilti cukrumi,išmaišyti,palikti pusvalandžiui.
Ant tešlos sudėti rabarbarus[susidariusį skystį nupilti]. Kepti 180 °C temp. apie 20min.Tuo tarpu išplakti kiaušinių baltymus su cukrumi iki standžių blizgių putų.Išplaktus baltymus paskirstyti ant pyrago ir dar pakepti apie 10min.

Skanaus.

AUTORIUS: Jolanta.M
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital