Pyragas su rabarbarais

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pyragas su rabarbarais
Autorius apie receptą: Rabarbarai puikiai paįvairina saldaus pyrago skonį. Iškepęs būna purus ir drėgnas, vėliau truputį pasausėja, bet skonis išlieka gardus. Rabarbarai puikiai paįvairina saldaus pyrago skonį. Iškepęs būna purus ir drėgnas, vėliau truputį pasausėja, bet skonis išlieka gardus. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų cukraus
180 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas rabarbarų
60 gramų sviesto
60 mililitrų pieno
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 lašai vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpiname mikrobangėje ar ant silpnos ugnies, įmaišome pieną.
2.
Atskirai išplakame kiaušinius su cukrumi iki purumo. Palaipsniui įplakame sviesto masę ir vanilę. Palaipsniui įmaišome miltus ir kepimo miltelius. Į tešlą įmaišome griežinėliais pjaustytus rabarbarus.
3.
Tešlą pilame į 24 cm skersmens formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepame apie 30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital