Pyragas su marcipanų įdaru

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Pyragas su marcipanų įdaru
Pyragas su marcipanų įdaru
Pyragas su marcipanų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g miltų
65 ml pieno
65 g cukraus
100 g minkšto sviesto, tešlai
3 g sausų mielių (arba 10 g šviežių)
30 g apelsinų ir citrinų cukruje
1 pakelis vanilinio cukraus (8 g)
1 žiupsnelis cinamono
1 žiupsnelis muskato
1 žiupsnelis kardamono
100 g marcipanų masės
25 g sviesto, aptepimui
2-3 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiltame piene ištirpiname mieles. Suberiame cukrų, minkštą sviestą ir išplakame.
Po to suberiame vanilinį cukrų, prieskonius ir miltus. Gerai išminkome tešlą.
Išminkytą tešlą paliekame dubenėlyje, uždengiame rankšluosčiu ir palaikome šiltoje vietoje apie 1 valandą.
Po to tešlą dar kartą išminkome ir iškočiojame.
Ant iškočioto tešlos lapo per vidurį sudedame marcipanų masę bei citrinas ir apelsinus cukruje ir susukame.
Padedame pyragą į orkaitę (bet dar nekepame). Paliekame, kad pakiltų 30 min.
Uždedame ant viršaus sviesto gabaliukų ir kepame 180° C 35-40 min.
Po to pyragą gausiai apibarstome cukraus pudra.
AUTORIUS: Loreta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital