Pyragas su kopūstų įdaru

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Pyragas su kopūstų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
1 stiklinė kefyro
250 g majonezo
2 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
1 šaukštas margarino VILNIUS kepiniams
0,5 (~ 600 g) kopūsto
1 didelis svogūnas
2 šaukštai pomidorų padažo
druska ir pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą. Svogūnus susismulkiname ir pakepiname, taip pat sudedame smulkintus kopūstus ir kelis šaukštus vandens. Verdame, kol suminkštėja kopūstai. Virimo pabaigoje sudedame pomidorų padažą. Pusė tešlos sudedame į kepimo formą taip, kad kraštai butų uždengti tešla. Supilame įdarą ir vėl dedame tešlą. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių iki auksinės rudos spalvos.
AUTORIUS: Nijolė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jg.tjtj
2015-01-12 17:21
Skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital