Pyragas su konservuotomis kriaušėmis

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Pyragas su konservuotomis kriaušėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 kriaušių, konservuotų
4 kiaušinių
3 v. š. rudojo cukraus
1,5 a. š. migdolų ekstrakto
Žiupsnelio druskos
100 g sviesto
4 v. š. grietinės
300 g miltų
2 a. š. kepimo miltelių
Pabarstukų
Migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir įpilkite migdolų ekstrakto, įberkite žiupsnelį druskos, supilkite lydytą sviestą, grietinę ir viską išmaišykite. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą supilkite į kepimo formą, o ant viršaus sudėti  kriaušių puseles. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C. Pyragą kepkite apie 50 minučių . Mediniu smeigtuku patikrinkite,ar pyragas iškepęs. Atvėsusį pyraga papuošti  pabarstukais ir migdolais.

AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital