Pyragas su konservuotais persikais

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Pyragas su konservuotais persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 indelio konservuotų persikų ar abrikosų
100 g sviesto
2 kiaušinių
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės sirupo (nuo konservuotų vaisių)
1 a. š. kepimo miltelių
1 a. š. vanilinio cukraus
2 stiklinių miltų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Persikus išimti iš skardinės ir leisti vandeniui nutekėti, supjaustyti griežinėliais. Sviestą ištirpinti, šiek tiek atvėsinti.

Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti sviestą, gerai išmaišyti, supilti vaisių sirupą, gerai išmaišyti. Po truputį suberti miltus ir gerai išmaišyti.

Tešlą supilti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, išlyginti paviršių. Ant tešlos sudėti pjaustytus konservuotus persikus. Pyragą pašauti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti, kol pyragas taps gražiai auksinės spalvos (tikslus laikas priklauso nuo skardos dydžio, man paprastai kepa apie 30-40 min).
AUTORIUS: Olga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Anonimas
2023-04-22 17:02
Ingridientuose buvo parasyta kad reikes kepimo milteliu, o paciame procese nebuvo parasyta kad reikia kepimo milteliu ATSAKYTI
Arnas
2015-10-13 18:08
Man nepilnai 13 metų ir labai skaniai pavyko iškepti.Puikusreceptas.
Tik aš dar pridėjau obuolių. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital