Pyragas su kiauliena ir obuoliais pagal Gian Luca Demarco

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pyragas su kiauliena ir obuoliais pagal Gian Luca Demarco
Pyragas su kiauliena ir obuoliais pagal Gian Luca Demarco
Pyragas su kiauliena ir obuoliais pagal Gian Luca Demarco
Pyragas su kiauliena ir obuoliais pagal Gian Luca Demarco
Pyragas su kiauliena ir obuoliais pagal Gian Luca Demarco
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamas, skanus ir sotus pyragas su kiauliena ir obuoliais. Nesudėtingai paruošiamas, skanus ir sotus pyragas su kiauliena ir obuoliais. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
400 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
100 vienetų vandens
pagal skonį druskos
Įdarui:
400 gramų kiaulienos (maltos)
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 mililitrai obuolių
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį cinamono
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Smulkintuvo pagalba šaltą sviestą ir miltus sumalame, po truputį pilame vandenį. Įberiame pora žiupsnių druskos. Tešlą padaliname į dvi dalis, apvyniojame maistine plėvele ir paliekame pusvalandžiui šaldytuve.
2.
Ant alyvuogių aliejaus apkepiname smulkiai pjaustytą svogūną, įdedame 400 g maltos kiaulienos. Pagardiname druska ir pipirais.
3.
Kubeliais supjaustome 1 obuolį, apkepiname kartu su mėsa.
4.
Iškočiojame tešlą, tiesiame ją į formą ištiestą kepimo popieriumi. Dedame mėsos ir obuolių įdarą.
5.
Likusį obuolį supjaustome pusmėnuliais, užklojame mėsos įdarą.
6.
Dubenyje išplakame kiaušinį ir 250 ml riebios grietinėlės. Pagardiname cinamonu, druska ir pipirais. Ant mėsos įdaro pilame grietinėlės padažą. Iškočiojame likusią tešlą, įpjauname ir uždengiame įdarą.
7.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje konvekciniu rėžimu 35-40 min.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital