Pyragas su imbierinėmis kriaušėmis

AUTORIUS:
Leonė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Pyragas su imbierinėmis kriaušėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2,25 stiklinės miltų
0,5 stiklinės žemės riešutų arba migdolų riešutų
1 šaukštelis kepimo miltelių
0,5 šaukštelio sodos
0,25 šaukštelio druskos
225 g margarino VILNIUS kepiniams
1,5 stiklinės rudojo cukraus
3 dideli kiaušiniai
1,5 šaukštelio vanilės
1 stiklinės pasukų
2 kriaušės
0,25 stiklinės imbiero cukruje
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską. Margariną išsukite su cukrumi iki purios masės. Į šią masę dėkite kiaušinius po vieną, kiekvieną kartą gerai išmaišykite. Dėkite vanilę ir vėl išmaišykite. Pilkite trečdalį miltų, išmaišykite, tada pusė pasukų ,išmaišykite ir taip maišykite, kol sudėsite likusias dalis. Kriaušes susipjaustykite kubeliais ir sumaišykite su imbieru, tada suberkite į tešlą ir išmaišykite. Kepimo formą ištepkite margarinu, apibarstykite džiūvėsiais ir supilkite tešlą. Kepkite 175 C laipsnių orkaitėje apie 60 – 65 minutes. Iškepusį vėsinkite 10 minučių, o tada išimkite iš kepimo indo.
AUTORIUS: Leonė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital