Pyragas su fetos sūriu

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Pyragas su fetos sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų tešlos (sluoksniuota mielinė)
200 gramų fetos sūrio
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas grietinės
1 skiltelė česnako
2 šaukštai sviesto
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis mairūno
1 vienetas kiaušinių (trynys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Sutrinkite arba labai smulkiai supjaustykite česnako skilteles.
Sūrį sutrinkite šakute ir sumaišykite su česnakais ir žalumynais, džiovintu mairūnu, pagardinkite pipirais.
2.
Kiaušinį išplakite ir įmaišykite į įdarą.
Sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite.
Atšildytą tešlą pakočiokite.
Ant jos tolygiai užtepkite įdarą ir susukite suktinuką.
Suktinuką padalinkite į 8 dalis.
3.
Sviestu patepkite apvalią kepimo formą (skersmuo 20 - 23 cm).
Išdėliokite kepimo formoje supjaustytus tešlos gabaliukus (kaip kelmelius). Tarpai turi likti.
Išplakite kiaušinio trynį ir patepkite pyrago paviršių.
Kepkite 35 minutes iki 170 C įkaitintoje orkaitėje.
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital