Pyragas su citrinų įdaru

AUTORIUS:
Odeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Pyragas su citrinų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
400 g pieno arba išrūgų
150 g margarino VILNIUS kepiniams
3 šaukštai cukraus
0,5 šaukštelio druskos
2 šaukšteliai sausų mielių
700 - 730 g miltų
0,5 šaukštelio maltos citrinos žievelės
Įdarui:
4 citrinos
250 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles sumaišyti su 50 g šilto pieno ir šaukšteliu cukraus. Palikti suputoti. Likusį pieną pašildyti ir sumaišyti su margarinu, cukrumi ir druska. Įberti 300 g sijotų miltų ir citrinų žievelių, gerai išmaišyti. Supilti mieles ir pamažu likusius miltus. Minkyti tešlą. Gerai išminkyta tešlą palikti padvigubėti. Citrinas nuplikyti karštu vandeniu ir sutarkuoti. Jas sumaišyti su cukrumi ir palaukti, kol jis ištirps. Tešlą padalinti į 4 dalis, kurių viena didesnė už kitas, ji bus pagrindas. Taigi iškočioti didžiausiąją dalį ir dėti į kepimo formą išteptą riebalais, tešla turi būti aukščiau už kepimo formos kraštus. Tada pilame dalį citrinų įdaro, dedame kitą iškočiotą tešlos lakštą ir vėl įdarą, paskutinis sluoksnis tešlos. Pagrindo paikti kraštai užlenkiami. Kepti 210 C laipsnių temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusį uždengti rankšluosčiu ir palikti atvėsti.
AUTORIUS: Odeta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital