Pyragas su aviečių uogiene ir glajumi

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Pyragas su aviečių uogiene ir glajumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
120 ml pieno
80 ml vandens
7 g sausų mielių
420 – 490 g miltų
50 g cukraus
60 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
1 šaukštelis druskos
3 šaukštai aviečių uogienės
Glajui:
90 g cukraus pudra
1,5 šaukšto apelsino sulčių
1 šaukštelis tarkuotos apelsino žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiltas pienas sumaišomas su vandeniu ir mielėmis. Kai mielės ištirpsta, suberiama 2 stiklinės miltų, cukrus, margarinas, kiaušinis bei druska. Minkoma tešla (apie 10 min). Miltų dedama tiek, kad tešla neliptų prie rankų ir būtų minkštą. Ją dedame į aliejumi išteptą dubenį ir paliekame padvigubėti apie 1 valandą laiko. Tešlą vėl paminkome ir paliekame 10 minučių pastovėti. Tešlą iškočiojama į stačiakampį. Dedama ant vieno krašto uogienės ir susukama į ritinį, o po to sujungiama į apskritimą. Kraštuose šiek tiek įkerpama. Dar paliekama pakilti apie 45 minutes. Orkaitė įkaitinama iki 180 C laipsnių ir kepama 20 – 30 minučių iki auksinės rudos spalvos. Pasigaminamas glajus iš jam skirtų ingredientų ir apipilamas pyragas.
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital