Pyragas su ananasais ir trešnėmis

AUTORIUS:
Sniegė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Pyragas su ananasais ir trešnėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
15 g margarino VILNIUS kepiniams
1 stiklinė cukraus
4 kiaušiniai
3 stiklinės miltų
4 šaukšteliai kepimo miltelių
1 stiklinė pieno
Vanilinas
Papuošimui:
10 g margarino VILNIUS kepiniams
1,5 stiklinės rudojo cukraus
6 konservuotų ananaso žiedų
6 trešnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušiniai išsukami su cukrumi ir sumaišomi su sviestu bei vanile. Masė išmaišoma iki purumo. Tada palaipsniui suberiami miltai sumaišyti su kepimo milteliais pakaitomis su pienu. Kepimo forma ištepama margarinu ir apibarstoma ruduoju cukrumi. Skarda trumpam dedama į įkaitintą iki 200 C laipsnių orkaitę. Tada supilama tešla ant jos išdėliojama ananasai ir trešnės be kauliukų. Vėl forma dedama į orkaitę ir kepama 35 – 40 minučių.
AUTORIUS: Sniegė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital