Pyragas su alyvuogėmis ir svogūnais

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
 Pyragas su alyvuogėmis ir svogūnais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės miltų
105 g sviesto
4-5 šaukštai šalto vandens
1 kg griežinėliais supjaustytų svogūnų
dar 30 g sviesto
1 šaukštas Dižono garstyčių
1 stiklinė grietinės
3 paplakti kiaušiniai
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1/3 stiklinės smulkintų juodųjų alyvuogių
druskos, maltų juodųjų pipirų
2 šaukštai tarkuoto parmezano sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus persijokite į dubenį, sudėkite sukapotą sviestą ir tarp pirštų trinkite kol masė pasidarys puri. Supilkite beveik visą vandenį ir užminkykite tešlą. Išverskite ant miltais pabarstyto stalo ir minkykite dar 1 minutę. Tešlą iškočioti, kad tilptų į ~23 cm skersmens formą, įdėti į ją ir padėti šaldyti 30 minučių. Orkaitę įkaitinkite iki 180 C temperatūros. Ant tešlos uždėkite pergamentinio popieriaus, užberkite pupelių arba ryžių ir kepkite 10 minučių. Nuimkite popierių su kruopomis ir kepkite dar 10 minučių. Keptuvėje ištirpinkite 30 g sviesto. Suberkite svogūnus ir kepinkite ant lėtos ugnies ~45 minutes. Ataušinkite. Garstyčias paskleiskite ant apkeptos tešlos. Kiaušinius sumaišykite su grietine, prieskoniais ir sūriu. Ant garstyčių užberkite svogūnus, užpilkite kiaušinių mišinio, apibarstykite alyvomis ir kepkite ~35 minutes. Prieš pjaustydami 5 minutes palaikykite skardoje.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital