Pyragas "Morkytė"

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Pyragas "Morkytė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 didelė morka
100 gr sviesto
1 stiklinė cukraus
1 kiaušinis
1 šaukštelis kepimo miltelių
2-3 stiklinės kvietinių miltų
Vanilinis cukrus ar cinamonas
Razinos
Riešutai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkos sutarkuojamos smulkia tarka, sviestas, kiaušinis ištrinami su cukrumi. Į išsuktą masę sukrečiamos tarkuotos morkos suberiami kepimo milteliai, vanilinis cukrus ar cinamonas ir miltai. Miltų dedame tiek, kad tešla būtų geros, kaimiškos grietinės tirštumo (bet ne per skysta). Sudedame riešutus ar išmirkytus džiovintus vaisius. Kepimo forma ištepame svietu sukrečiame tešlą ir pašauname į įkaitintą 180 laisnių orkaitę. Kepame apie 30 min. Skanaus
AUTORIUS: Monika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
ieva
2013-01-11 15:48
Neperskaniausias:) ATSAKYTI
lejukas
2012-06-26 16:53
tikrai mazai vandens ir per mazas ATSAKYTI
lejukas
2012-06-26 15:56
As tai bijau daryt jei neskanus. o jauciasi morkos labai?
nes nesu didele megeja morku. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital