Pyragas labai tingintiems

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
Pyragas labai tingintiems
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 ml pieno
200 g miltų
200 g cukraus
200 g biskvitinių sausainių
250 g sviesto
2-3 bananai
kokoso drožlių papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus ir pieną gerai išmaišyti, kad neliktų jokių gumuliukų. Likiusį pieną užvirti su cukrumi. Geriausia užvirusį pieną nuimti nuo viryklės ir pamažu įmaišyti miltų mišinį. Bemaišant kremas tūrėtų pradėt tirštėti. Maišyti kol gausis vientisa masė. Įdėti sviestą, prieš tai truputelį pasmulkinti kubeliais, vėl viską gerai išmaišyti. Į indą įdėti sluoksnį biskvitinių sausainių tada uždėti sluoksnį kremo. Ant viršaus sudėti supjaustytus bananus. Vėl dėti sluoksnį sausainių ir sluoksnį kremo. Ant viršutinio kremo sluoksnio užberti kokoso drožles.
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
des
2013-03-08 18:29
Yra dar vienas receptas tingintiems, nieko daryt beveik nereik :D

reikia: grietines, cukraus, sausainiu "Zuvytes" saldziu, ir siektiek citrinos rugsties arba citrinu culciu.

Sausainius sumaigyti, suberti cukru, ideti grietines ir citrinos rugsties. Viska gerai sumaisyti ir deti i saldytuva kokiai val ar daugiau :D Wuolia!

Labai skanus gaunasi :) ATSAKYTI
bevardis
2013-01-23 20:15
Jei reik sy pyraga kept,tai kiek laiko? Ir nesuprantu kas cia per kremas is miltu? ATSAKYTI
Ieva
2013-01-20 17:07
Aš panašų pyragą dariau, tai nereikia nei jo kepti, nieko. Tiesiog sausainiai suminkštėja nuo kremo drėgnumo. Dažniausiai tokį pyragą reikia palikti šaldytuve kuriam laikui, kad pastingtų ir suminkštėtų sausainiai :) ATSAKYTI
diana
2012-09-04 15:44
pyragas labai tingiems-nueikit i parda ir gatava nusipirksit! ATSAKYTI
kristina
2012-05-12 16:03
miltus maisyti su kokia stikline pieno,kad misiny jokiu gumuliuku neliktu.o likusi tada virti :) o sausainius tai tuos paprastus biskvitinius-- kur ir tiramisu dedasi. ATSAKYTI
Vilija
2012-05-07 19:32
Ką reiškia "likusį pieną užvirti su cukrumi", kokį likusį, nuo ko likusį, kiek likusio? O šiaip patraukliai skamba... ATSAKYTI
ambicija
2012-03-15 02:55
Skaniai atrodo :] kokius sausainius geriausia naudoti? Ir, ar nepasidaro ''košė'', ar nesumirksta pernelyg? ATSAKYTI
Jelena
2012-02-13 16:21
o kokiu biskvitiniu sausainiu geriausia imt? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital