Pyragas "Kriaušytė"

AUTORIUS:
Galina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Pyragas "Kriaušytė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
0,5 a.š. sodos
200 g margarino VILNIUS kepiniams
175 g cukraus
1 šaukštas tarkuoto imbiero
3 kiaušiniai
400 g kriaušių
1 šaukštas rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
175 g minkšto margarino išmaišome su cukrumi, imbieru, kiaušiniais, kepimo milteliais, soda ir miltais. Nuplauname kriaušes, išimame sėklytes ir supjaustome skiltelėmis. Tešlą supilame į margarinu išteptą kepimo formą. Ant viršaus gražiai išdėliojame supjaustytas kriaušes ir uždedame likusio margarino gabaliukų. Apibarstome ruduoju cukrumi. Kepame apie 40 min., iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Galima patiekti su ledais ar plakta grietinėle. Skanaus.
AUTORIUS: Galina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital