Pyragas "Kiaušinienė"

AUTORIUS:
Jolanta.M
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Pyragas "Kiaušinienė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušinių
4 v. š. miltų
4 v. š. miltų
Kremui:
1 kiaušinio, didelio
 kiaušinio trynio
50 gr cukraus
25 ml miltų
300ml pieno
Truputį vanilės
1 skardinės konservuotų persikų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Biskvitui. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę.Viską gerai išmaišyti ir supilti tešlą į kepimo skardą,  išklotą kepimo popierium ir kepti 12 - 15 min.,200°C temperatūroje.

Iškepusį biskvitą atvėsinti,ant jo užtepti išvirtą ir atvėsintą kremą ir papuošti abrikosais.

Kremo gaminimas. Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti, bet neužvirti. Kiaušinių masę, nuolat maišant, supilti į pieną ir trumpai pavirti.

 

AUTORIUS: Jolanta.M
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital