Pyragas "Kalėdinė eglė"

AUTORIUS:
Marina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pyragas "Kalėdinė eglė"
Autorius apie receptą: Skanus, gražus, šventinis pyragas. Skanus, gražus, šventinis pyragas. Marina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų saldainių (naudojau m&m, papuošimui)
pagal poreikį sviesto (formai patepti)
Tešlai:
600 mililitrų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
200 gramų kepinių margarino (minkšto)
100 gramų cukraus
50 gramų razinų
50 gramų cukatų
50 gramų kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal poreikį juodosios arbatos (karštos)
Glajui:
150 gramų cukraus pudros
1 vienetas kiaušinių baltymų
0.5 šaukštelio citrinos rūgšties
0.5 gramo maistinių dažų pasta (žalios spalvos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Labai minkštą margariną išsukite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite. Maišant, suberkite kepimo miltelius, miltus. Tešlą padalinkite į dvi dalis.
2.
Į vieną tešlos dalį suberkite kakavą. Išmaišykite.
3.
Cukatas ir razinas užpilkite karšta juoda arbata ir palikite 15 minučių. Nusunkite ir suberkite į kitą tešlos dalį. Gerai išmaišykite ir sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą. Mano forma - eglutė.
4.
Ant viršaus sukrėskite kakavinę tešlos dalį.
5.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes. Iškepusią palikti visiškai atvėsti.
6.
Glajui kiaušinio baltymą išplakti su cukraus pudra ir citrinos sultimis, įmaišyti dažus.
7.
Aptepti eglutę glajumi ir papuošti saldainiais. Palikti, kol glajus sustings.
AUTORIUS: Marina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital