Pyragas "Geltona šiluma"

AUTORIUS:
Vestina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Pyragas "Geltona šiluma"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
175 g miltų
50 g žemės riešutų
~ 75 - 100 ml alkoholio (džiovintų vaisių mirkymui)
~ 350 g džiovintų abrikosų ir obuolių
100 g marcipanų
100 g margarino VILNIUS kepiniams
100 g cukraus
2 šaukšteliai apelsinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
2 kiaušiniai
1 apelsinas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus vaisius pamerkite Jums norimo skonio alkoholyje ir leiskite pamirkti. Marcipaną susipjaustykite ir dėkite į šaldytuvą. Kiaušinius išplakite su cukrumi, nuolat plakite dėdami tirpintą margariną, druską, supjaustytus išmirkytus vaisius, smulkintus riešutus, apelsino sultis ir žieveles. Galiausiai supilkite miltus ir marcipanus. Tešlą supilkite į kepimo skardą, ištiestą kepimo popieriumi ir kepkite 150 C laipsnių temperatūroje apie 2 valandas.
AUTORIUS: Vestina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital