Sluoksniuotas sviestinis pyragas "Dryžius"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sluoksniuotas pyragas Dryžius
Sluoksniuotas pyragas Dryžius
Sluoksniuotas pyragas Dryžius
Sluoksniuotas pyragas Dryžius
Autorius apie receptą: Dalinuosi puikiu tikrai labai skanaus pyrago receptu. Darbo skaitant atrodyti gali daug, bet iš tiesų darosi viskas labai greitai. Ko gero tešlą užmaišyti man užtruko ilgiau negu Dalinuosi puikiu tikrai labai skanaus pyrago receptu. Darbo skaitant atrodyti gali daug, bet iš tiesų darosi viskas labai greitai. Ko gero tešlą užmaišyti man užtruko ilgiau negu kad pats pyrago kepimas. Jei nekepėte tokio, išbandykite. Būtinai, būtinai! (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų sviesto (ištirpinto)
400 gramų cukraus
450 gramų kvietinių miltų
10 vienetų kiaušinių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
3 šaukšteliai kepimo miltelių
4 šaukštai kakavos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir baltymus išplakame su druska iki standžių putų (kad apvertus dubenį neiškristų).
2.
Sviestą išplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušinių tryniais iki purios masės.
3.
Į sviesto plakinį įsijojame miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišome.
4.
Dalimis įmaišome baltymus, tik nepermaišykite, tešla turi išlikti puri.
5.
Tešlą padalykite į dvi dalis. Vieną palikite baltą, o į kitą įmaišykite kakavą.
6.
Įkaitiname orkaitę iki 200 C. temp., kad keptu iš viršaus.
7.
Kepimo skardą ištiesiame kepimo popieriumi ir pilame samtuką šviesios tešlos, paskleidžiame per visą skardos plotą.
8.
Dedame skardą į orkaitę ir kepame apie porą minučių, kol tešla taps auksinės spalvos. Ištraukiame skardą ir ant iškepusios tešlos pilame samtuką rudos tešlos masės, paskleidžiame per visą plotą ir vėl kepame pora minučių... Taip susluoksniuojame visą tešlą.
9.
Iškepusį puošiame pagal norą arba apibarstome cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Monika
2019-05-21 16:30
Gal galite pasakyti kokio dydžio skardą naudojote? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital