Pyragas "Apelsinas"

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Pyragas "Apelsinas"
Pyragas "Apelsinas"
Pyragas "Apelsinas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
250 g miltų
1 kiaušinis
50 g margarino VILNIUS kepiniams
3 šaukštai augalinio aliejaus
3 šaukštai grietinės
80 g cukraus
0,5 a.š. sodos
žiupsnelis druskos
Įdarui:
1 apelsinas
160 g cukraus
1 šaukštas krakmolo
cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošiame tešlą: Kiaušinį išplakame su cukrumi ir sumaišome su tirpintu margarinu. Dedam sodą nugesintą grietinėje, druską, supilame aliejų ir išmaišome. Supilame miltus ir viską gerai išminkome. Tešlą dedame 30 min. į šaldytuvą. Apelsiną (su žievele) supjaustome gabalėliais, išimame sėklas ir sumalame mėsmale ar sutriname trintuvu. Suberiame cukrų, krakmolą ir išmaišome. Tešlą padaliname į dvi dalis ir plonai iškočiojame. Ant tešlos dedame įdarą ir susukame. Kepame margarinu išteptoje skardoje, 180 laipsnių temperatūroje apie 15 min. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
AUTORIUS: Karolina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Aldona
2016-01-26 09:19
As keisciau idara,nes per daug apelsino zieveles.Kartus gaunasi. ATSAKYTI
Agne
2015-02-04 16:01
Kazkodel ir man nepavyko jis.ydarui sociai ir puse apelsino,man daug liko.ir pritariu del zieveles ATSAKYTI
Viktorija
2011-08-27 17:47
Sveiki pabandziau iskepti si pyraga tai man nesigavo,nes su tom apelsinu zievelem pyragas gaunasi aitrus.Patarciau viso apelsino zieveles nedeti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital