Pyragas "Aguonėlė"

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Pyragas "Aguonėlė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g sviesto tešlai 1 kiaušinis tešlai 100 g cukraus tešlai 300-350 g miltų tešlai 0,5 indelio kondensuoto pieno 7-8 šaukštai aguonų 1 stiklinė razinų 500 g varškės 1 citrina 2 kiaušiniai 200 g cukraus 2 šaukštai krakmolo 3 obuoliai (Obuolys)200 g grietinėlės papuošimui 2 šaukštai cukraus papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą ir 30 min. palaikome šaltai.
Varškę ir citriną sumalame mėsmale.
Į varškę įmušame kiaušinius, įmaišome cukrų, krakmolą ir razinas.
Aguonas sumaišome su kondensuotu pienu.
Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 7 mm storio lakštą ir įklojame į sviestu pateptą kepimo formą.
Supilame varškę.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
Obuolių skilteles žiedu sudedame ant varškės.
Pyragą papuošiame aguonų ir kondensuoto pieno mišiniu.
Kepame 170°C temperatūroje apie 45 min.
Iškepusį ir atvėsusį pyragą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
vaida
2012-11-04 16:46
labai skanus pyragas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital