Pyragaičiai su slyvomis ir obuoliais

AUTORIUS:
Jorė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 269)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 269)
Pyragaičiai su slyvomis ir obuoliais
Pyragaičiai su slyvomis ir obuoliais
Pyragaičiai su slyvomis ir obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
1,75 stiklinės miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
175 g margarino VILNIUS kepiniams
1,25 stiklinės cukraus
3 kiaušiniai
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Įdarui:
700 g rūgščių obuolių
220 g džiovintų slyvų
0,5 stiklinės stambiai kapotų graikinių riešutų
0,25 stiklinės cukraus
1 šaukštas citrinos sulčių
Trupiniams:
1,75 stiklinės miltų
3 šaukštai cukraus
0,25 stiklinės rudojo cukraus
1 šaukštelis cinamono
0,5 šaukštelio malto imbiero
0,5 stiklinės riešutų
170 g margarino VILNIUS kepiniams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasiruošiame trupinius. Miltus sumaišome su cukrumi, ruduoju cukrumi, cinamonu, imbieru, riešutais ir druska. Viską gerai sumaišome ir tada dedame margariną. Išmaišome. Slyvas ir nuluptus obuolius susipjaustome ir sumaišome su riešutais, cukrumi ir citrinos sultimis. Dabar pasiruošiame tešlą. Visi sausi ingredientai sumaišomi tarpusavyje. Tirpintą margariną sumaišome su išplaktais kiaušiniais bei vanile. Įmaišome sausus ingredientus ir suminkome. Dedame į kepimo indą išteptą riebalais. Ant viršaus dedame vaisių įdarą ir užtrupiname trupinius. Kepame įkaitintoje orkaitėje iki 180 C laipsnių apie 40 – 45 minutes. Iškepusį supjaustome į kvardratėlius.
AUTORIUS: Jorė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital