Pyragaičiai su rikotos įdaru

AUTORIUS:
Gerda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Pyragaičiai su rikotos įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
500 g miltų
200 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g cukraus
30 g medaus
100 g vandens
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
150 g manų kruopų
400 g pieno
1 šaukštas margarino VILNIUS kepiniams
250 g cukraus
500 g rikotos sūrio
1 kiaušinis
200 g apelsino žievelių cukruje
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyk tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyk tešlą. Ją dėk į šaldytuvą. Manų kruopas išvirk kartu su pienu, cukrumi ir margarinu. Atvėsink ir sumaišyk su rikota sūriu. Suberk žieveles ir vėl išmaišyk. Tešlą iškočiok, supjaustyk gabaliukais ir dėk į juos įdaro, gražiai suklijuok, kad įdaras neišbėgtų ir aptepk kiaušinio plakiniu. Kepk 200 – 180 C laipsnių temperatūroje apie 15 – 20 minučių. Iškepusius apibarstyk cukraus pudra.
AUTORIUS: Gerda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital