Pyragaičiai su riešutų įdaru

AUTORIUS:
Norgailė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Pyragaičiai su riešutų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
320 g miltų
1 kiaušinis
50 g margarino VILNIUS kepiniams
3 šaukštai aliejaus
3 šaukštai grietinės
80 g cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
350 ml uogienės
125 g razinų
100 g graikinių riešutų
4 šaukštai džiūvėsių
2 šaukštai miltinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsijokite miltus ir sumaišykite su cukrumi. Muškite kiaušinius, išmaišykite ir pilkite aliejų. Berkite kepimo miltelius, nepamirškite nuolat išmaišyti. Ištirpinkite margariną ir supilkite į masę, gerai išmaišykite. Riešutus šiek tiek pakepinkite orkaitėje ar keptuvėje iki paruduos, o tada sutrinkite kočėlo pagalba. Juos suberkite į uogienę kaip ir razinas. Tešlą iškočiokite (kad lengviau kočiotųsi ir patogiau būtų kepti, galite tešlą padalinti į keletą dalių, o tada kiekvieną iškočioti). Ant tešlos pabarstykite džiūvėsėlių ir dėkite įdaro, jį išlyginkite ir susukite į ritinį. Dėkite į skardą ir įpjaukite viršuje, kokio dydžio pyragaičių norėsite. Kepkite 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
AUTORIUS: Norgailė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital