Į ištirpintą sviestą suberkite su cukrumi ir druska sumaišytus avižinius dribsnius ir miltus su kepimo milteliais. Suminkykite tešlą. Tolygiai sudėkite 2/3 tešlos į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 190 laipsnių šilumos temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
Į kaitinamą grietinėlę suberkite cukrų, sudėkite medų, smulkinta šokoladą ir maišydami kaitinkite kol sutirštės. Juo tolygiai sulaistykite pakepusią tešlą, ją pabarstykite stambiai skaldytais riešutais ir aptrupinkite likusios tešlos gabalėliais. Kepkite 30 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių šilumos temperatūros. Skanaus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)