Bandelės Snieguolė grietinėlės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Bandelės pyragaičiai Snieguolė
Bandelės pyragaičiai Snieguolė
Bandelės pyragaičiai Snieguolė
Bandelės pyragaičiai Snieguolė
Autorius apie receptą: Kaip bepavadinsi - šitų bandelių nepagadinsi - Semlor, Snieguolės, Laskiai Spulla, Vastlakuklid, Fastelavnsboller ir t.t. Kaip bepavadinsi - šitų bandelių nepagadinsi - Semlor, Snieguolės, Laskiai Spulla, Vastlakuklid, Fastelavnsboller ir t.t. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
450 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno (šilto)
100 gramų sviesto (minkšto)
50 gramų cukraus
25 gramai šlapių mielių
1 šaukštelis kardamono
pagal skonį druskos
Tešlos raugui:
1 vienetas kiaušinių trynių
Įdarui:
200 gramų marcipanų masės
150 mililitrų pieno
Kremui:
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 šaukštas cukraus pudros
Papildomai:
pagal poreikį cukraus pudros (pabarstymui)
1 vienetas kiaušinių baltymų (aptepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį supilti pieną, sudėti mieles, suberti cukrų, kardamoną, įdėti trynį, įberti druskos ir išmaišyti. Palikti šiltoje vietoje apie 20 minučių.
2.
Tuomet į dubenį su mielėmis berti miltus, išmaišyti. Masė turi būti gan tvirta. Tuomet dėti sviestą ir išminkyti. Tešla turi būti švelni ir minkšta. Padėti šiltoje vietoje, kad pakiltų.
3.
Pakilusią tešlą dalinti į 12 dalių. Suformuoti bandeles ir vėl palikti šiltoje vietoje kad pakiltų.
4.
Į dubenį dėti kiaušinio baltymą, išplakti. Aptepti bandeles.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 - 20 minučių.
6.
Bandelių viršų nupjauti. Šiek tiek išimti minkštimo.
7.
Įdarui į puodą pilti pieną, dėti marcipaną ir pašildyti. Supilti į bandelių vietą, iš kurios išimtas gabalėlis minkštimo.
8.
Į dubenį supilti grietinėlę, berti cukraus pudrą ir išplakti. Paruoštą masę sudėti į konditerinį švirkštą ir išspausti ant bandelių. Tuomet uždėti nupjautą viršų. Pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital