Pasukų blyneliai - putlūs, purūs ir minkštučiai

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Pasukų blynai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Visai nesudėtingai paruošiami ir labai purūs blyneliai. Galima skanauti su jogurtu, medumi, sirupu ar tiesiog uogiene! Visai nesudėtingai paruošiami ir labai purūs blyneliai. Galima skanauti su jogurtu, medumi, sirupu ar tiesiog uogiene! Virginija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų pasukų
1 stiklinė miltų
2 vienetai kiaušinių
80 mililitrų aliejaus
2 šaukštai cukraus (galima keisti medumi, klevų sirupu ar kitu saldumu)
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išplaku su cukrumi, pilu pasukas, aliejų ir dar kartą perplaku. Suberiu miltus ir kepimo miltelius, perplaku, kad neliktų sausų gumuliukų. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
2.
Įkaitinu keptuvę iki nedidelės kaitros (naudoju nesvylančią, papildomai aliejaus nepilu). Vienam blynui dedu porą šaukštų tešlos, blynelius verčiu, kai pradeda sausėti paviršius ir atsiranda burbuliukų.
AUTORIUS: Virginija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Viktorija
2019-05-12 19:07
Kiek miltų gramais? Ačiū už atsakymą ATSAKYTI
Diana
2019-05-13 15:44
Apie 120-130g, bet žiūrėkite pagal tešlos tirštumą, nes skirtingos miltų rūšys skirtingai brinksta, o ir kiaušiniai būna įvairių dydžių. Miltų dėkite tiek, kad tešla būtų daugmaž riebios grietinės tirštumo. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital