Putlūs mieliniai blynai su obuoliais

AUTORIUS:
Receptų kolekcionierė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Putlūs mieliniai blynai su obuoliais
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir nesunkiai paruošiami. Labai skanūs ir nesunkiai paruošiami. Receptų kolekcionierė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 mililitrų pieno (šilto)
250 gramų kvietinių miltų (naudojau Ekstra)
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai obuolių (rūgščių)
50 gramų cukraus
7 gramai sausų mielių
1 šaukštas aliejaus (+ papildomai kepimui)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į indelį berti mieles, berti šaukštelį cukraus, pilti šiltą pieną, išmaišyti ir palikti, kol mielės suaktyvės.
2.
Į kitą dubenį berti likusį cukrų, įmušti kiaušinius, supilti mielių mišinį, išmaišyti, suberti miltus, vanilinį cukrų, įpilti aliejų, viską vėl gerai išmaišyti iki vientisos masės, uždengti dangčiu ir palikti šiltai apie 45 minutes.
3.
Obuolius nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, pilti po šaukštą blynų tešlos, kepti kol gražiai pagels, ant kiekvieno blyno uždėti po obuolio griežinėlį, apversti ir pabaigti kepti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital