Putlūs japoniški blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Putlūs japoniški blynai
Autorius apie receptą: Putlūs, purūs ir labai skanus blyneliai. Puikiai tinka tiekti su uogiene, pabarstyti cukraus pudra. Putlūs, purūs ir labai skanus blyneliai. Puikiai tinka tiekti su uogiene, pabarstyti cukraus pudra. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai kiaušinių baltymų
2 vienetai kiaušinių trynių
50 gramų cukraus
30 gramų kvietinių miltų
10 gramų aliejaus (+ šiek tiek kepimui)
2 šaukštai pieno
1 šaukštelis acto
pagal poreikį vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį berti miltus, pilti pieną, aliejų, sudėti trynius, gerai išmaišyti.
2.
Į kitą dubenį sudėti baltymus, berti cukrų, pilti actą, gerai išplakti iki baltų putų.
3.
Į dubenį su trynių mase po kelis šaukštus dėti baltymų masės, atsargiai išmaišyti ir taip sudėti visą baltymų masę.
4.
Keptuvę patepti aliejumi, kaitinti iki 3 kaitros stiprumo (iš 9), po du šaukštus dėti masės formuojant ne lygius blynus, o bokštelio formos blynelius. Į tarpus tarp blyneliu įpilti po šaukštelį vandens.
5.
Kepti 6 minutes, tuomet atsargiai apversti ir kepti dar 4 minutes.
6.
Labai skanu tiekti su uogiene, pabarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Anoniminis Dalyvis
2023-10-21 19:13
Nevykęs receptas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital