Putlūs amerikietiški blyneliai - stori, neriebūs ir labai skanūs!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Amerikietiški blyneliai blynai
Amerikietiški blyneliai blynai
Amerikietiški blyneliai blynai
Amerikietiški blyneliai blynai
Amerikietiški blyneliai blynai
Autorius apie receptą: Na štai, pagaliau ir radau. Jau tiek laiko ieškau blynų, kurie primintų mokyklinius sklindžius ir radau. RADAU! Tik šitie dar geresni, dar storesni ir neriebūs. Tiesiog Na štai, pagaliau ir radau. Jau tiek laiko ieškau blynų, kurie primintų mokyklinius sklindžius ir radau. RADAU! Tik šitie dar geresni, dar storesni ir neriebūs. Tiesiog isimylėjau nuo pirmo kąsnio! Tikiuos patiks ir jums. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
1 ir 1/4 stiklinės miltų
1 ir 1/4 stiklinės kefyro
1 vienetas kiaušinių
1/4 stiklinės cukraus
1/4 stiklinės aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių (su kaupu)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Viename dubenėlyje sumaišom skystus produktus, kitame - sausus. Tada sumaišom viską kartu. Galima plakti ir elektriniu plakikliu, aš plakiau šluotele. Paliekame tešlą pastovėti 10-15 minučių, kad išbrinktų miltai.
2.
Kepam sausoje keptuvėje, ant silpnos ugnies. Dėjau blynelius valgomuoju šaukštu, mano keptuvė nedidelė, tai tilpo tik po tris.
3.
Kepdami blyneliai truputį pasiplečia, tad gali reikėti atskirti mentele. Blyneliuose turi atsirasti daug skylučių. Juos versti patogiausia plačia mentele. Iškepė 16 pasakiškų blynelių. Tinka jie su viskuo, su kuo mėgstate valgyti blynus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Gabberano
2021-07-18 10:38
Skanus Labai blyneliai :) ATSAKYTI
Ana
2020-10-20 18:10
Labai skanūs blyneliai, vaikams patiko ATSAKYTI
Monika
2020-02-25 16:33
Superiniai blynai ATSAKYTI
Paula
2020-02-23 12:37
Pabandziau i tesla pilti pasuku vietoj pieno, dar kokoso drozliu iberiau ir migdolu miltu. Gavosi super blynai, iskilo ir nesvilo visai. Puikus receptas ATSAKYTI
Laura
2019-03-15 03:43
O as visad kiausinio baltyma isplaku ir kepimo milteliu idedu. Kepu be aliejaus. Irgi gaunasi purus blyneliai. ;) ATSAKYTI
Inga
2019-03-09 10:29
Skaniai gavosi. Miltus naudojau viso grūdo. Blynai purūs ir minkšti. Ačiū ATSAKYTI
Erika
2018-06-25 19:26
Labai puikūs blynai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital