Pusryčių sumuštiniai su sūriu ir saldžiosiomis bulvėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Pusryčių sumuštiniai su sūriu ir saldžiosiomis bulvėmis
Pusryčių sumuštiniai su sūriu ir saldžiosiomis bulvėmis
Pusryčių sumuštiniai su sūriu ir saldžiosiomis bulvėmis
Autorius apie receptą: Tobulas skonių derinys - ožkų pieno sūris puikiai dera su keptomis saldžiosiomis bulvėmis. Tobulas skonių derinys - ožkų pieno sūris puikiai dera su keptomis saldžiosiomis bulvėmis. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 riekės duonos (naudojau su saulėgrąžomis, gali būti čiabata ar kita mėgstama)
1 vienetas saldžiųjų bulvių (nedidelės)
4 šaukštai ožkos pieno sūrio
2 šaukštai grietinėlės (naudojau augalinę, 15 % riebumo)
1 šaukštelis česnako miltelių
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal poreikį lukštentų saulėgrąžų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį sultenių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duoną supjaustykite riekelėmis.
2.
Kepimo formą ištieskite kepimo popieriumi, išdėliokite duonos riekeles, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
3.
Paskrudinkite įkaitintoje iki 200°C temperatūros orkaitėje 4-5 minutes iki kol apskrus.
4.
Saldžiąją bulvę supjaustykite kubeliais, dėkite į dubenį, įpilkite alyvuogių aliejaus, berkite druskos, pipirų, česnako miltelių. išmaišykite.
5.
Kepimo formą ištieskite kepimo popierių, sudėkite bulves.
6.
Kepkite įkaitintoje iki 180°C temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.
7.
Į dubenį sudėkite ožkos sūrį, grietinėlę, smulkintus svogūnų laiškus, įberkite truputį pipirų, druskos ir viską išmaišykite.
8.
Ant skrebučio užtepkite ožkos sūrio mišinį, uždėkite keptų saldžiųjų bulvių, šiek tiek smulkintų svogūno laiškų, saulėgrąžų sėklų ir sultenės lapelių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital