Pusryčių sumuštiniai su silke, avokadais ir kiaušiniu

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pusryčių sumuštiniai su silke, avokadais ir kiaušiniu
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Pusryčių sumuštiniai su silke, avokadais ir kiaušiniu
Pusryčių sumuštiniai su silke, avokadais ir kiaušiniu
Pusryčių sumuštiniai su silke, avokadais ir kiaušiniu
Autorius apie receptą: Gaivūs, lengvai paruošiami, žavingi ir maistingi pusryčių sumuštinukai. Kreminį sūrį aš maišiau perpus su jogurtu, jog būtų lengvesnvės tekstūros, bet tai nebūtina. Gaivūs, lengvai paruošiami, žavingi ir maistingi pusryčių sumuštinukai. Kreminį sūrį aš maišiau perpus su jogurtu, jog būtų lengvesnvės tekstūros, bet tai nebūtina. Kiaušinį naudojau putpelės, nes jis išverda super greitai (žr. patarimus) ir atrodo super dailiai, bet galite naudoti ir minkštai virtą nedidelį vištos kiaušinį. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės ruginės duonos
1 vienetas silkių filė (naudojau VIČI tradicinę)
1 vienetas avokadų (nedidelio)
2 šaukštai kreminio sūrio (arba tepamo varškės sūrelio)
2 šaukštai graikiško jogurto (nebūtina)
1 vienetas putpelės kiaušinių (minkštai virto, arba nedidelio vištos kiaušinio)
1 šlakelis citrinų sulčių
šiek tiek pipirų
šiek tiek sezamo sėklų (nebūtina)
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kreminį sūrį sumaišykite su graikišku jogurtu ir šlakeliu citrinos sulčių.
2.
Avokadą perpjaukite pusiau ir supjaustykite riekelėmis. Silkių file - irgi riekelėmis. Virtą kiaušinį nulupkite ir perpjaukite pusiau.
3.
Duonos riekeles paskrudinkite sausoje keptuvėje arba skrudintuve, jog sušiltų ir taptų traškesnės.
4.
Ant kiekvienos riekelės tepkite po pusę sūrelio kremo, dėkite avokado, silkės griežinėlių ir uždėkite virto kiaušinio.
5.
Užbarstykite grūstų pipirų, sezamo sėklų ir papuoškite krapais. Skanaus!
Patarimai:
Kreminį sūrį maišau perpus su jogurtu dėl lengvesnvės tekstūros, bet tai nebūtina, galite naudoti vien sūrį.
Sumuštiniams mėgstu naudoti putpelės kiaušinius, nes jie išverda super greitai (įmetu į virsnojantį vandenį 2.5 minutėms, tada išgriebiu ir perlieju kuo šaltesniu vandeniu), bet vietojų tinka ir nedideli vištos kiaušiniai (S dyžio kiaušinį verdu 6-7 minutes). Jeigu kiaušinius dėsite tiesiai iš šaldytuvo, pirmiausia perliekite šiltu vandeniu, jog dėl staigaus temperatūrų skirtumo lukštas neįtrūktų.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital