Dailūs pusryčių lietiniai su kiaušiniais ir avokadu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Lietiniai blynai su kiaušiniais ir avokadu
Autorius apie receptą: Labai gražiai atrodantys ir skanūs lietiniai blyneliai, kurie puikiai tiks lėtiems savaitgalio pusryčiams. Labai gražiai atrodantys ir skanūs lietiniai blyneliai, kurie puikiai tiks lėtiems savaitgalio pusryčiams. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
200 mililitrų pieno
200 gramų miltų
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus
Viršui:
4 vienetai kiaušinių
1 vienetas avokadų
1 saujelė krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lietinių blynų tešlai skirtus ingredientus išplakti ir palikti pastovėti apie 20 minučių, jog pabrinktų. Iš jos įkaitintoje keptuvėje iškepti plonus lietinius blynelius.
2.
Blynelių viršui skirtus kiaušinius iškepti keptuvėje ant mažos ugnies (neperkepti, jog trynys liktų dailiai oranžinis, minkštas).
3.
Iškeptus lietinius perlenkti pusiau ir dar per pusę. Ant jų viršaus dėti pjaustyto prinokusio avokado griežinėlius ir keptą kiaušinį kiaušinį.
4.
Pagardinti pipirais, druskyte ir smulkintais krapais. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital