Pusryčių dubenėlis su uogomis ir granola

AUTORIUS:
Neda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pusryčių dubenėlis su uogomis ir granola
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Vasariška pusryčių idėja - sotus, nesudėtingas, labai greitai paruošiamas pusryčių dubenėlis su uogomis ir granola. Vasariška pusryčių idėja - sotus, nesudėtingas, labai greitai paruošiamas pusryčių dubenėlis su uogomis ir granola. Neda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų šaldytų uogų (braškių, aviečių, serbentų, nebūtinai šaldytų)
1 vienetas bananų (šaldyto, bet nebūtinai)
4 šaukštai jogurto
Viršui:
2 saujos uogų (aviečių, šilauogių ar kitų mėgstamų)
6 šaukštai granolos (žr. patarimus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Bananą supjaustyti.
2.
Į dubenį dėti uogas, bananą, jogurtą ir susmulkinti elektrinu smulkintuvu iki vientisos masės.
3.
Į dubenį dėti paruoštos masės, įberti granolos, sudėti uogas.
Patarimai:
Granolą galima naudoti pirktinę arba pasigaminti patiems. Kaip nesudėtingai pasigaminti granolą namuose, galite pasiskaityti čia.
Uogas ir bananą naudoju šaldytą, kad suteiktų dar daugiau gaivumo, tačiau puikiai pavyks paruošti ir ne su šaldytomis.
AUTORIUS: Neda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital